THE CHALET
THE_CHALET_EN.htmlTHE_CHALET_EN.htmlshapeimage_3_link_0
RUKA RESORT
RUKA_RESORT_EN.htmlRUKA_RESORT_EN.htmlshapeimage_4_link_0
SERVICES
SERVICES_EN.htmlSERVICES_EN.htmlshapeimage_5_link_0
RESERVATIONS

RESERVATIONS_EN.htmlRESERVATIONS_EN.htmlshapeimage_6_link_0
HOME
HOME_EN.htmlHOME_EN.htmlshapeimage_7_link_0

Varausehdot


Nämä ehdot ovat sitovia, kun varaus on tehty. Ennakkomaksu (30%) tulee maksaa eräpäivään mennessä. Loppusuoritus on maksettava 8 vikkoa ennen majoituksen alkua. Viimehetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin kahdeksan viikkoa) laskutetaan koko maksu yhdellä kertaa. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää.


Avaimen luovutustieto annetaan viimeistään 24 tuntia ennen sovittua tuloaikaa. Yhteystiedot ja ajo-ohjeet lähetetään loppulaskun yhteydessä. Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, polttopuut ja liinavaatteet sovitulle asiakas määrälle. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lemmikkieläinten pito huvilassa on kielletty!


Loppusiivous


Asiakkaan tulee huolehtia huvilan loppusiivous, ellei toisin ole sovittu. Loppusiivous voidaan myös järjestää asiakkaan puolesta, jolloin se tullaan laskuttamaan erikseen.

Vahingonvastuu


Asiakas on korvausvelvollinen kiinteistölle tai sen irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista suoraan kohteen omistajalle. Puutteet ja huomautukset majoituksessa on tehtävä yhdyshenkilölle heti, jälkikäteen ilmoitettuja puutteita tai vikoja ei huomioida. 


Peruutus


Peruutus tulee tehdä aina kirjallisena osoitteeseen info@skichaletfinland.com. Mikäli perutus tehdään 8 viikon sisalla ennen majoituksen alkua, peruutuksesta peritään koko maksu, ellei kohdetta saada uudelleen vuokrattua. Ennakkomaksua ei palauteta. Mikäli ennakko- ja/tai loppulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, eikä suoritusta saada, on Ruka SkiChaletFinland:lla oikeus perua varaus.


Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeur, voi Ruka SkiChaletFinland perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin

THE CHALET
THE_CHALET_EN.htmlshapeimage_9_link_0
RUKA RESORT
RUKA_RESORT_EN.htmlshapeimage_10_link_0
SERVICES
SERVICES_EN.htmlshapeimage_11_link_0
RESERVATIONS
HOME
HOME_EN.htmlshapeimage_13_link_0
THE CHALET
THE_CHALET_EN.htmlshapeimage_14_link_0
RUKA RESORT
RUKA_RESORT_EN.htmlshapeimage_15_link_0
SERVICES
RESERVATIONS

RESERVATIONS_EN.htmlshapeimage_17_link_0
HOME
HOME_EN.htmlshapeimage_18_link_0
HUVILA
THE_CHALET_S.htmlshapeimage_19_link_0
RUKA
RUKA_RESORT_S.htmlshapeimage_20_link_0
PALVELUT
SERVICES_S.htmlshapeimage_21_link_0
HINNASTO

RESERVATIONS_s.htmlshapeimage_22_link_0
ETUSIVU
HOME_S.htmlshapeimage_23_link_0